Jaarplanner

Jaarplanner - platform voor interieurprofessionals

Zoals ik al in mijn vorige bericht heb vermeld, was ik bezig met het samenstellen van een jaarplanner. Per mail hebben de huidige leden het overzicht al gekregen. Mocht je later lid zijn worden? Dan krijg je uiteraard krijg je een mail met het overzicht en de mogelijkheid om je aan te melden voor onderstaande activiteiten.

Bij deze zal ik de planning voor het eerste kwartaal delen met jullie:

Januari: de 16e een bezoek aan de IMM beurs in Keulen. Dit duurt de hele dag en mogelijk kunnen we aansluitend nog de Design Post Koln bezoeken.

Februari: de 18e mogen wij spieken in de fabriek en showroom van Artifort. Van 10.00 – 13.15 uur zijn wij welkom in Schijndel.

Maart: de 17e zijn wij welkom in Oosterhout (NB) bij lichtspecialist en fabrikant Eglo. Vanaf 10.00 uur staan de koffie en thee klaar.

April: maandagochtend 20 april is er een offline koffiedate bij Coffee Lab Nijmegen. Om 10 uur kan je elkaar ontmoeten en dingen met elkaar bespreken in een informele setting.

Mei: 19 mei zijn wij welkom bij Faber – Dimplex haarden in de vernieuwde showroom in Heerenveen. Verdere informatie hierover volgt later.

Wil je aan deze activiteiten meedoen en ben je geen lid van het Platform voor Interieurprofessionals? Helaas, deze activiteiten zijn alleen maar voor leden, uiteraard na aanmelding mag je meedoen en krijg je regelmatig updates van de jaarplanner.

Hopelijk kan ik jullie allemaal ontmoeten tijdens een van deze activiteiten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *