Interieurprofessional GROW Traject

Aanmeldingen Interieur blog Kimberly Platform voor interieurprofessionals nieuw - grow traject

Het Interieurprofessional GROW Traject is een 1 op 1 traject waarbij wij samen aan het werk gaan om jouw ontwerpbureau te laten groeien. 

Of dat je nu al jaren in het vak zit of sinds kort de overstap hebt gemaakt naar het mooie vak van interieurdesigner, het wil nog niet vlotten met jouw mooie bedrijf. Misschien werk je zelfs nog parttime ernaast. Het kan namelijk nog een hele drempel zijn om de overstap te maken naar het volledige ondernemerschap. Vaak komt dit door angst en twijfel. Gaat dit wel goed, kan ik hier een fulltime inkomen uit halen, allemaal vragen die in je hoofd rond blijven spoken.

Het is daarom moeilijk om daadwerkelijk groei te ontdekken in jouw bedrijf, want bij een mooi logo, website en huisstijl, ben je er natuurlijk nog niet. Maar, op welke manier kan je dit nu het beste aanpakken om ervoor te zorgen dat je een goede boterham verdiend met jouw ontwerpen?

Je bent niet alleen

Wat ik merkte is, dat je absoluut niet de enige interieurdesigner bent die tegen deze obstakels aan loopt. Het is niet voor niets dat ik het Platform voor Interieurprofessionals ben begonnen. Er zijn zoveel interieurprofessionals die alleen werken en allemaal opnieuw het wiel proberen uit te vinden. Dat vergt veel energie en tijd en uiteindelijk weet je niet of dat je het eigenlijk wel goed doet. Je wilt namelijk niet al de energie en tijd die jij in jouw bedrijf steekt, helemaal niets oplevert. 

Dan is de vraag: waar moet ik naartoe voor de juiste informatie.

Hoe kom ik verder? Wat zijn de stappen die ik moet nemen om ervoor te zorgen dat ik mijzelf onderscheid van andere interieurontwerpers? Vragen die iedereen zichzelf wel eens heeft gesteld, zeker aan de start van een eigen onderneming. 

En helaas, is er niet echt een werkboek met stappenplan dat je kan volgen om een succesvolle CREATIEVE onderneming op te zetten. Ik geloof er namelijk in dat elke creatieve onderneming uniek is in zijn soort. Iedere creatieveling heeft zijn eigen manier van denken en werken. 

Hierdoor is ook elke ontwerpstudio uniek in zijn soort, hoe klein of groot deze ook is. 

Daarom is mijn GROW Traject in grove lijnen opgezet, maar gaan we samen het avontuur aan beginnen wij samen aan een ontdekkingsreis die ervoor zorgt dat je echt een op maat gemaakte handleiding krijgt voor het verder ontwikkelen van jouw onderneming.

interieurontwerper - interieurprofessional - platform - Kimberly Eijkemans interieur - Grow Traject

Wat zijn de hoofdlijnen van het GROW Traject:

De juiste doelgroep vinden die bij jou past

Hoe kom je aan klanten – hoe bereik je jouw doelgroep en hoe bereiken zij jou

Samen ontdekken wij jouw specialiteiten binnen het ontwerpvak

Hoe ga je om met social media

Hoe bepaal je jouw prijs

Hoe ga je om met leveranciers, klanten en hoe kan ik samenwerkingen tot stand laten komen

Wat kan je doen om verder te groeien

In een traject van 7 weken behandelen we elke week 1 vraag en zorgen we ervoor dat je met genoeg kennis verder kan met jouw bedrijf.

Meer over mij

Kimberly Eijkemans Interieur - platform voor interieurprofessionals - portfolio

Al bijna 10 jaar zelfstandig creatief ondernemer met mijn eigen ontwerpbureau Kimberly Eijkemans Interieur.

Ik doe mijn werk al die jaren met veel plezier en iedere dag is voor mij een feestje. Het heeft bij mij lang geduurd voordat ik precies voor ogen had wat ik wilde met mijn bedrijf. Dit kwam vooral omdat ik focus miste, wie hielp mij met het uitzoeken wat mijn ideale klant is, welke diensten ik aan wilde bieden en welke prijs ik daarvoor zou durven vragen. Je raad het al: niemand. En ik zei het al, het duurde bij mij JAREN om te komen waar ik nu ben.

Ik besloot dat dit proces van onderzoek en groei binnen je bedrijf versneld kan worden, vooral door samen te werken. De kracht van samenwerken, samen problemen oplossen en samen creatieve ideeën te bedenken, zorgde ervoor dat ik in oktober 2019 het Platform voor Interieurprofessionals ben gestart. 

Dit platform is nu mooi aan het groeien en ik werk er met veel plezier aan. 

Totdat ik begon te merken dat er ook behoefte is aan meer coaching en begeleiding tijdens het opbouwen van een eigen onderneming. Na goed nadenken en kijken of het echt bij mij zou passen, heb ik de knoop doorgehakt en besloten dit GROW Traject op te zetten. Ik kwam er namelijk achter dat anderen helpen en begeleiden of coachen een passie is waar ik verder niets mee doe. Beter gezegd: deed.  Eindelijk komt mijn coachingstraining van pas en beide passies combineren in dit 1 op 1 begeleidingstraject. 

Voor Wie

  • De aankomend interieurontwerper, interieuradviseur of interieurstylist. Je bent in de afrondende fase van jouw beroepsopleiding
  • De starter die gelijk de goede stappen wil zetten om als interieurprofessional te groeien
  • De twijfelaar. De interieurprofessional die nog niet fulltime als interieurprofessional werkzaam is 
  • De ontwerper die graag net even wat meer uit het eigen bedrijf wil halen en met een frisse blik een stapje hoger wil gaan
  • De ontwerper die nog niet tevreden is met de huidige situatie en graag verbetering aan wil brengen
  • De interieurprofessional die zoekt naar begeleiding in het maken van stappen, keuzes en de uitvoering daarvan 
  • De ondernemer die durft te investeren in zichzelf en de eigen onderneming. Die weet dat je met samenwerken zoveel meer kan bereiken en dus: groeien

Wat houdt het GROW Traject in

Het Interieurprofessional GROW Traject bestaat uit meerdere 1 op 1 sessies, digitaal of in real life, waarbij wij samen antwoord gaan geven op de hoofdlijnen van het traject (hierboven staan ze omschreven). Deze hoofdlijnen zijn de rode draad tijdens het traject, maar bieden ook ruimte om het traject persoonlijk en eigen te maken voor jouw persoonlijke ontwikkeling en dat van jouw bedrijf. 

Deze groei en ontwikkeling maak je niet alleen door, je krijgt 7 weken intensieve begeleiding, die ervoor moet zorgen dat je na afronding met een goed gevoel het avontuur verder alleen aan kan gaan. 

Het Traject bestaat uit

  1. Intakegesprek

Vaak is dit een telefonisch gesprek van ongeveer een uur. Daarbij stel ik een aantal vragen over jou, je bedrijf en jouw visie. Ik wil zoveel mogelijk van je weten om zo een goed beeld te hebben van wat ik voor je kan betekenen. Dit zal uiteraard ook tijdens de intake besproken worden. Wanneer alles duidelijk is en je graag verder wilt met het traject, gaan we samen data plannen voor de vervolgafspraken.

2. Vervolgafspraak

Na de telefonische intake krijg je per mail het overzicht van wat er per week aan thema behandeld wordt. In dit overzicht zitten ook al tips & tricks om zelf mee aan de slag te gaan. Je kan dus rustig alles doorlezen en bekijken en eventueel al vragen opstellen voor bij de vervolgafspraak. Deze afspraak is al ingepland tijdens het intakegesprek. De eerste vervolgafspraak is bij jou op kantoor. Ik wil graag zien waar en op welke manier je werkt. Verder bespreken we de eerste hoofdlijn van het traject. Deze hoofdlijn gaat over het vinden van jouw specialiteiten binnen het vak. Deze vervolgafspraak zal ongeveer twee uur duren. 

 

 

Kimberly Eijkemans Interieur - platform voor interieurprofessionals - portfolio

3. Zelfstandig werken

Elke week behandelen we dus samen een hoofdlijn of thema. In de eerste week is de vervolgafspraak gepland en gaan wij samen offline de fundering storten waarop jij jouw onderneming verder op kan bouwen. Daarna ga je 3 weken zelfstandig aan de slag met het werkboek en de bijbehorende opdrachten. 

Tijdens deze 3 weken hebben wij iedere week een telefonische sessie voor support en begeleiding. De lengte van elke sessie hangt af van jouw behoefte. Het kunnen ook meerdere korte sessies zijn of juist 1 hele lange. Dat kan je in overleg verder indelen zoals jij wilt. 

4. sparring sessie

In de 5e week plannen we samen een sparring sessie in op mijn kantoor. Je hebt in de weken ervoor namelijk goed kunnen bedenken welke richting je op wilt gaan, maar hoe kan je dat verder tot uiting brengen en wat zijn de mogelijkheden om groei te realiseren? Dat gaan wij samen bespreken en verder voor je uitstippelen. Hier begin je vaak ook met het stellen van doelen. 

De sparring sessie duurt ongeveer tussen de 2 en 3 uur.

Het zijn intensieve sessies, maar wel enorm leuk! Je gaat namelijk vol goede ideeën weer naar huis.

5. Laatste loodjes

Na de sparringsessie ga je nog 2 weken zelfstandig aan de slag. Je bent nu al een heel eind in de goede richting aan het gaan en weet nu al duidelijker hoe je jouw onderneming een boost kan geven. Uiteraard ben ik telefonisch beschikbaar voor je als back-up.

Kimberly Eijkemans Interieur - platform voor interieurprofessionals - portfolio

6. FINISH & evaluatie

De 7 weken zijn voorbij, tijd gaat vaak sneller dan je denkt. In deze 7 weken is er veel geleerd en heb je de juiste handvatten gekregen om helemaal zelfstandig verder te gaan. Je kan nu zelf verwoorden en zichtbaar maken wat jou anders maakt dan de andere interieurprofessionals en hebt een duidelijke visie in welke richting jouw creatieve onderming op moet gaan. 

Maar, ik laat je nog niet direct helemaal los. In de 8e week mag je nog een korte sessie van een uur bij mij op kantoor inplannen. Tijdens deze sessie gaan wij samen kijken of jouw doelen behaald zijn of dat je op de goede weg zit om je doelen te behalen. Samen evalueren we ook het gehele proces van het GROW Traject. 

En natuurlijk laat ik je niet zonder beloning gaan.

Aanmeldingen Interieur blog Kimberly Platform voor interieurprofessionals nieuw

Prijs

Aanmeldingen Interieur blog Kimberly Platform voor interieurprofessionals nieuw

De investering in het GROW Traject is

€2.170 .

Per traject van 7 weken zijn er maar 5 plaatsen beschikbaar, dit om ervoor te zorgen dat ik je echt de aandacht kan geven die je verdiend. 

Wil je hieraan meedoen? Plan een intake in via onderstaande button en vermeld het bij de opmerkingen.

Hier krijg je natuurlijk veel persoonlijke aandacht en kennis voor terug. Met al bijna 10 jaar ervaring in het vak, weet ik waar de mogelijkheden zijn om van je eigen bedrijf te kunnen leven.

Tijdens het traject zorg ik ervoor dat je voldoende mogelijkheden aangeboden krijgt om jezelf te ontplooien en zal ik altijd er voor je zijn om je aan te moedigen, ondersteunen of alleen maar te luisteren. 

Moodboard Warnsveld