De eerste aanmeldingen

Aanmeldingen Interieur blog Kimberly Platform voor interieurprofessionals nieuw

Het is echt waar, het platform is er nog maar een paar weken en de eerste aanmeldingen zijn al binnen gekomen! Dat maakt mij echt enorm blij en geeft mij de boost om ermee verder te gaan. Het blijkt dat er dus vraag is naar een dergelijk platform. Iets dat ik natuurlijk al wist, want als zelfstandig interieurontwerper weet ik waar je allemaal tegenaan kan lopen. En wat ik zelf miste was het contact en de verbinding met andere interieurprofessionals. Niet alleen om van elkaar af te kijken, maar juist om anderen te leren kennen en kijken waar we elkaar mee kunnen helpen om verder te groeien. Ook vind ik het fijn om soms eens te sparren en te kijken naar dingen waar ik tegenaan loop, want ik kan toch niet de enige zijn die daar tegenaan loopt? Zo kan je elkaar weer helpen om verder te gaan met een frisse blik.

Daarnaast vind ik het belangrijk om regelmatig bij te leren. In ons vak zijn er iedere dag nieuwe trends en producten. En ik snap als geen ander dat je daar niet altijd tijd voor hebt om het bij te houden. Daarom heb ik trainingen aan het platform toegevoegd, evenals een overzicht van merken die in Nederland verkocht worden.

Zo, beetje bij beetje groeit het platform niet alleen aan informatie, maar ook met nieuwe idee├źn en leuke mensen die het voordeel inzien van samenwerken.

Vrijheid is namelijk samen verbinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *